.....................................................................................................................................

Luna... dormind

14,40 lei (T.V.A. inclus)

1013-luna-32

     Efectul pe care il va avea acest autocolant pe peretele dumneavoastra, va fi unul pe care il veti gasi ca fiind, cu siguranta... linistitor, in special pentru copii. Imaginati-va ca aveti un perete de culoare deschisa. Lipiti acest autocolant. In timpul zilei, sau cu lumina aprinsa va fi destul de putin observabil (culoarea pe care o are este alb galbui). Din experienta va spunem ca nici nu o sa ii mai dati importanta. Insa atunci cand copilul va trebui culcat si, ca in majoritatea cazurilor se va opune stingerii luminii, veti putea aduce un argument foarte puternic: doar stingand lumina va putea sa vada ingerasul... In combinatie si cu alte elemente fosforescente (cum ar fi constelatiile) pot diminua simtitor frica de intuneric.

  

     Noi l-am gandit la dimensiunea de 150 x 160 mm, insa, daca doriti insa  alte dimensiuni, ne puteti contacta la e-mailurile puse la dispozitie, fara nici o ezitare...

 

     Mult succes!


Cantitate:

Adauga pe lista mea de preferinte

Alte detalii:

  In functie de puterea cu care sunt luminate direct, dupa ce ”stingeti lumina”, la randul lor, fiecare corp va lumina mai mult sau mai putin puternic. Adica, cele de langa sursa directa vor fi mult mai vii decat cele aflata in umbra. Durata de fotoluminescenta variaza in functie de puterea luminii la care au fost expuse (de exemplu, daca asupra lor actioneaza un bec de 100W, direct, timp de 2 minute, vor putea fi observate in intuneric timp de cel putin 1,5 ore).

  • ColorizeON
Bogdan Berdila
2016-10-30

Cotatie luna fosforescenta

Buna ziua.Sunt interesat de acest model de luna fosforescenta doar ca vreau alta dimensiune: 100 cm .Imi puteti trimite o cotatie pentru o singura bucata pe mail-ul personal?
Mail:Bberdila@gmail.com

Multumesc frumos,
Bogdan.

    Scrieti recenzia dumneavoastra

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat: