.....................................................................................................................................

Winnie cel ganditor...

47,98 lei (T.V.A. inclus)

1038-tabla-winnie-34

     Un model de tabla de scris destinat copiilor de toate varstele, original www.decorativ-art.  Am incercat sa nu ne limitam la a va oferi un simplu autocolant care imita tabla de scris, ci, in special pentru prescolari sa il incadram astfel incat sa ofere si informatii ajutatoare: literele alfabetului, numere de la 1 la 10, forme geometrice, bineinteles adaugand si cate un personaj cunoscut, care sa le fie partener de imaginatie...

 

     Trebuie sa subliniem cateva avantaje ale acestui tip de autocolant: se poate scrie pe el atat cu creta clasica cat si cu cea lichida, pe care o puteti gasi in magazinele cu produse pentru copii, in librarii, hipermarketuri sau in locurile specializate. In ambele cazuri puteti sterge creta cu o carpa umezita, fara a ramane urme. 

 

     Este o modalitate ingenioasa de a multumi atat copii carora le face placere sa deseneze pe pereti cat si parintii care vor reusi astfel sa limiteze pagubele (cel putin teoretic... :) ).

 

     Pentru modelul prezentat alaturi avem urmatoarele specificatii:

- dimensiuni de incadrare: 55 x 43 cm;

- dimensiuni tabla: 50 x 30 cm;

- personajul va veni separat, putand astfel sa il lipiti oriunde credeti ca se potriveste mai bine necesitatilor dumneavoastra.

 

     In cazul in care doriti, alta culoare la rama, alt personaj, alte dimensiuni sau alte informatii ajutatoare in spatiul destinat lor, ne puteti contacta direct la adresa de e-mail: comenzi@decorativ-art.ro .

Cantitate:

     Se poate scrie pe el atat cu creta clasica cat si cu cea lichida, pe care o puteti gasi in magazinele cu produse pentru copii, in librarii, hipermarketuri sau in locurile specializate. In ambele cazuri puteti sterge creta cu o carpa umezita, fara a ramane urme. 

     Personajul va fi livrat separat pentru a putea fi lipit oriunde doriti.

     La cerere, putem sa oferim alte dimensiuni, culori, personaje sau alte informatii ajutatoare in spatiul destinat lor.