.....................................................................................................................................

Eudimorphodon

47,60 lei (T.V.A. inclus)

1062_Eudimorphodon_36

     Eudimorphodon... nu a fost un dinozaur, chiar daca la prima vedere s-ar putea sa ne gandim la asta. A fost o reptila zburatoare, care se invartea pe deasupra apelor (ii placeau destul de mult pestii... care probabil ca erau putin mai diferiti fata de cei pe care ii pescuim noi) acum 215,56 milioane de ani... aproximativ.

Desi traia in aceeasi perioada cu dinozaurii, nu stiu daca erau vecini foarte buni. Autocolantul propus de noi, lipit pe peretele camerei, va crea cu siguranta efect. Restul... depinde de voi, cei care faceti comenzile.

 

     Daca doriti modificari nu trebuie decat sa ne trimiteti un e-mail (comenzi@decorativ-art.ro) si va vom contacta pentru a clarifica toate detaliile. Pentru a castiga timp este bine sa precizati codul de referinta (il puteti observa sub valoarea produsului).
Cantitate:

Adauga pe lista mea de preferinte

Descriere generala: autocolante/stickere de perete produse prin tehnologia de cutting pvc colorat in masa.


Continut: cutie carton natur albit, autocolant de perete pe suport de hartie cerata cu folie de transfer montata, racleta pentru colare, instructiuni de folosire.


Modalitate de aplicare: pentru o aplicare corecta, va trebui sa respectati instructiunile pe care le veti gasi in pachet. Recomandarea noastra este sa cititi aceste instructiuni, inainte de a va apuca sa lipiti autocolantul.Avantajele principale ale acestui tip de autocolant sunt:
- daca doriti alte dimensiuni decat cele din prezentare, nu este nici o problema. Este de ajuns sa ne contactati, sa ne transmiteti dimensiunile cerute, si noi va vom da cotatia de pret. De retinut ca stickerele pot fi redimensionate doar proportional, pentru a nu deforma imaginea.
- pentru a nu deranja copii vizual, suprafetele sunt mate, ele nu reflecta lumina.
- culorile sunt pastelate, insa vii.
- nu se decoloreaza in timp, deoarece autocolantul folosit este colorat in masa prin procedee specifice, spre deosebire de variantele printate.
- inainte de lipire se poate simti un miros usor din cauza foliei de transfer, insa dupa ce ati indepartat folia respectiva nu se va mai simti nimic.
poate fi sters usor cu orice produs casnic destinat curatarii.
- se poate lipi pe orice suprafata plana sau usor curbata: perete cu var lavabil, mobilier,sticla, tabla, plastic.
- se dezlipeste usor fara a lasa urme, sau urme usoare de adeziv care pot fi sterse usor. De mentionat ca, daca peretii sunt umezi, sau varul lavabil este de calitate slaba exista posibilitatea sa ramana bucati de var pe autocolant (valabil pentru orice tip de sticker existent pe piata).
nu prezinta riscuri pentru oameni sau mediul inconjurator.
nu contine substante nocive.
nu necesita conditii de reciclare deosebite.
- toate materialele folosite respecta cele mai inalte standarde europene (EoHS Comliance EU Directive 2011/65) si sunt produse in Germania de catre Orafol Europe GmbH - Germania.


Important: daca doriti alte modele decat cele prezentate, luati legatura cu noi. Se pot realiza modele la comanda.

  • ColorizeON

Scrieti recenzia dumneavoastra