Despre sistem...

     Sistemul de vouchere pe care il punem la dispozitia clientilor nostri nu are legatura cu cat de mult cumpara, ce modele aleg din oferta noastra sau cu vreun alt sistem de promovare.

     Oferim posibilitatea achizitionarii de vouchere, deoarece ne-am gandit ca e mult mai usor sa ii oferi unui prieten (ruda, copil, sot - sotie, mama, tata...) un voucher, de o valoare clara, cu ajutorul caruia cel ce il primeste sa poata achizitiona de pe site modelele pe care si le doreste, decat sa stai sa te gandesti tu ce anume si-ar dori, ce culori ar prefera, cat de mare / mic...
     Deoarece acest voucher este transmisibil, prin codul trecut pe el, va fi asociat numele persoanei care l-a cumparat. La achizitionare veti fi intrebat daca doriti sa fiti anuntat atunci cand cineva va incerca sa il foloseasca. De retinut ca acesta se poate folosi o singura data. In momentul in care vom fi contactati de o persoana care are codul dumneavoastra, in cazul in care ati ales sa fiti anuntati, vom lua legatura prin mijloacele pe care le-ati pus la dispozitie, daca ati optat pentru a nu fi anuntat, atunci vom livra modelele cerute in contravaloarea voucherului celui care ne ofera codul / imaginea voucherului, practic, din acel moment voucherul va aparea ca ”inchis” la noi in sistem.


     Cum ajunge la client...

     Dupa ce v-ati hotarat care este valoarea pentru voucherul dorit, trebuie sa bifati daca preferati sa il primiti in varianta electronica (sub forma de fisier .pdf) sau fizica (print pe carton alb, o singura fata, in plic patrat). Legat de personalizare, aveti posibilitatea sa il primiti simplu (urmand sa treceti dumneavoastra, orice doriti in spatiul liber de deasupra campului "valoare") sau sa apelati la noi pentru personalizarea lui (urmand sa stabilim detaliile pe email sau telefonic).

     In varianta fizica, fiecare voucher va fi semnat de noi, in original, atat ca element de siguranta ca si in scop de ... unicitate :).


     Valori...

     Ca valoare veti putea gasi: 50 lei, 100 lei, 150 lei, 250 lei, 350 lei si 500 lei. In cazul in care doriti alte valori, nu e nici o problema, luati legatura cu noi prin e-mailurile puse la dispozitie sau pe pagina de facebook.


     Dimensiuni...

     Dimensiunile sunt de 140 x 140 mm, si fiecare dintre vouchere prezinta o zona de personalizare de aproximativ 110 x 65 mm. Aceasta zona o puteti completa dumneavostra dupa achizitionarea voucherului sau, la cerere o putem personaliza noi conforma dorintelor pe care le aveti.


     Valabilitate...

     Valabilitatea este de un an de la data inscrisa (care corespunde cu data la care s-a facut comanda). In cazuri exceptionale puteti lua legatura cu noi si putem prelungi aceasta perioada.


     Elemente de siguranta...

     Elementele de siguranta sunt formate dintr-o parte grafica (conturul de jur imprejurul voucherului) si din partea de text (reprezentata de codul dat de noi pentru fiecare voucher in parte).