Conditii de plata:


      Pentru cei grabiti, varianta scurta: plata se face la curier, in numerar. Costul transportului este de 24 lei.


     Pentru cei care putin timp la dispozitie:

     Am ales, cel putin pana cand piata va cere altceva, sa utilizam ca principala metoda de plata sistemul tip ramburs: clientul face comanda pe site, noi sunam pentru clarificari, trimitem prin curier pachetul, iar odata ajuns la destinatar, acesta face plata direct la curier.

     Initial, pe cand incepusem sa lucram la site, planuiam sa oferim si posibilitatea platii online. Am renuntat, oarecum repede la idee, atat din cauza complicatiilor care apareau, cat si a unor costuri suplimentare, care, inevitabil ar fi trebuit sa se regaseasca in preturile oferite catre voi, clientii nostri. Dar, nu am exclus posibilitatea ca pe viitor sa introducem si aceasta unelta, daca realitatea o va impune.


     Mai dorim sa clarificam un aspect important, pe care il vom explica prin aproape toate mijloacele: plata transportului.

     Superoferte, superdiscounturi, ultrapromotii, lichidari de stoc (care nu se mai termina...:) )  - reprezinta un tip de marketing pe care nu il veti gasi in acest magazin online (motivele tin de parerea noastra ca, in marea lor majoritate, nu sunt alteva decat metode de a pacali clientii - ori inainte de a se aplica discountul se creste artificial pretul, ori, pur si simplu, inseamna ca pana la reducere, preturile de vanzare au fost exagerate...) .

     In aceeasi categorie intra si transportul gratuit. Pe vremea cand eram doar un client care facea comenzi online, nu ma intrebam cum de unele situri ofera aceasta gratuitate... preferam sa imi spun ca am mai economisit bani. Cand a venit momentul sa ofer clientilor mei acelasi lucru...ceva nu mai parea ok. Calculul e simplu, cum sa vinzi cu 40 de lei, un produs, daca la costurile de, sa zicem 30 de lei mai oferi gratuit si transportul, in valoare de aproximativ 20 de lei. Ar fi insemnat sa iesi in pierdere... ceea ce, evident nu prea era acceptabil... :) . Logic, ne-am pus intrebarea: cum de altii pot? Raspunsul a venit destul de simplu: pentru ca introduc costurile cu transportul in pret. Ne gandeam sa facem si noi la fel, insa am realizat ca ar fi fost un alt mod de a ”insela” clientul... De ce spun asta? Deoarece, daca cineva comanda 5 modele, desi, vom scrie mare ca transportul este gratuit, de fapt va plati de cinci ori acel transport... Si nu asta este ideea in care am deschis acest site...

     In concluzie: transportul se va plati separat (adica nu inclus in pret, ci ca un camp separat in factura emisa catre dumneavostra), fara a face diferente pentru Bucuresti si provincie (deoarece asa il platim si noi la curier).

     Bineinteles ca vom incerca sa negociem cat mai bine, ca sa avem un pret cat mai mic, pentru ca, nu ne intereseaza sa castigam din transport... noi vindem autocolante decorative. Sper ca punctul nostru de vedere va fi privit ca unul corect...