.....................................................................................................................................

Constelatia ”Fecioara”

85,41 lei (T.V.A. inclus)

0947fecioara30

   Acest model bazat pe autocolant fosforescent se doreste a fi o reprezentare cat mai apropiata de realitatea pe care o putem vedea pe cerul noptii. Are la baza documente stiintifice, distantele dintre corpurile ceresti fiind respectate, precum si (in masura posibilitatilor) diferentele de dimensiune de la un corp la altul.

 

   Pachetul ”Fecioara” contine: o stea (40mm), 2 stele (35mm), 4 stele (30mm), 7 stele (25mm), 5 planete (15mm), 114 planete (10mm) si 8 aglomeratii (15x10mm). In total: 141 obiecte.

 

 

   Atentie! Dupa cum puteti vedea in simularile din fotografii, corpurile ceresti nu vor veni puse in pozitia finala pe folia de transfer. Acest lucru presupune ca va trebui sa le lipiti dumneavoastra pe tavan, bucata cu bucata, folosind ca si orientare distantele prezentate in instructiunile de folosire. Avantajul acestei metode este ca, desi conform dimensiunilor date de noi, incadrarea finala ar trebui sa aiba 1520 x 1040 mm, in cazul in care doriti sa ocupati un spatiu mai mare de tavan, este de ajuns sa mariti proportional distantele indicate.

 

   Foarte important! Efectul pe care il obtineti, este unul foarte, foarte deosebit, nu numai pentru copii, cat si pentru adulti. Practic ai senzatia ca deasupra ta este cerul liber...

    In cazul in care doriti alte dimensiuni, alte corpuri sau alte modele decat cele prezentate, ne puteti trimite email la office@decorativ-art.ro.

Pentru mai multe detalii, intrati si in sectiunea ”Descriere” de pe aceasta pagina!

Cantitate:

Alte detalii:

  In functie de puterea cu care sunt luminate direct, dupa ce ”stingeti lumina”, la randul lor, fiecare corp va lumina mai mult sau mai putin puternic. Adica, cele de langa sursa directa vor fi mult mai vii decat cele aflata in umbra. Durata de fotoluminescenta variaza in functie de puterea luminii la care au fost expuse (de exemplu, daca asupra lor actioneaza un bec de 100W, direct, timp de 2 minute, vor putea fi observate in intuneric timp de cel putin 1,5 ore).