.....................................................................................................................................

Un bucatar nervos...

39,67 lei (T.V.A. inclus)

1092_bucatar_nervos_38

     V-ati intrebat vreodata cu ce ati gresit atunci cand, privind in farfurie, ati realizat ca dupe ce va veti ridica de la masa, va va fi foame? Si nu vorbim despre momentele in care ati dorit sa se intample asta (grea lupta cu greutatea...). Sau atunci cand, ati stat multe ore in fata aragazului (electric sau pe gaze...), cand ati cautat pe toate site-urile tot felul de retete care mai de care mai interesante, cand, dupa ce ati facut tot posibilul sa adunati toate ingredientele si sa le pregatiti ”ca la carte”, cei pentru care faceti pregatirile, in loc sa va ridice statuie, nu fac de cat sa caute nod in papura, sau sa vina cu tot felul de idei despre cum ar fi facut ei lucrurile... Ei bine, va veti simti nervos. Si nu, stiti foarte bine ca ”a  va da demisia” sau a arunca pe geam tot ce ati facut nu este o solutie. La urma urmei, chiar vreti sa ii uimiti cu gustul delicios al preparatelor, sa vedeti pe fata lor rugamintea de a mai primi o portie... Asa ca cea mai simpla solutie este sa micsorati portiile. Si daca v-au enervat mult, mult, atunci vor primi unele mici, mici... 

     Noi ne-am gandit, ca, indiferent de care parte sunteti, sa va oferim un model de autocolant pe post de ”atentionare”...

 

     Daca doriti modificari puteti sa trimiteti un e-mail (comenzi@decorativ-art.ro) sau un mesaj pe facebook si va vom contacta pentru a clarifica toate detaliile. Pentru a castiga timp este bine sa precizati codul de referinta (il puteti observa sub valoarea produsului).


Cantitate:

Descriere generala: autocolante/stickere de perete produse prin tehnologia de cutting pvc colorat in masa.


Continut: cutie carton natur albit, autocolant de perete pe suport de hartie cerata cu folie de transfer montata, racleta pentru colare, instructiuni de folosire.


Modalitate de aplicare: pentru o aplicare corecta, va trebui sa respectati instructiunile pe care le veti gasi in pachet. Recomandarea noastra este sa cititi aceste instructiuni, inainte de a va apuca sa lipiti autocolantul.Avantajele principale ale acestui tip de autocolant sunt:
- daca doriti alte dimensiuni decat cele din prezentare, nu este nici o problema. Este de ajuns sa ne contactati, sa ne transmiteti dimensiunile cerute, si noi va vom da cotatia de pret. De retinut ca stickerele pot fi redimensionate doar proportional, pentru a nu deforma imaginea.
- pentru a nu deranja copii vizual, suprafetele sunt mate, ele nu reflecta lumina.
- culorile sunt pastelate, insa vii.
- nu se decoloreaza in timp, deoarece autocolantul folosit este colorat in masa prin procedee specifice, spre deosebire de variantele printate.
- inainte de lipire se poate simti un miros usor din cauza foliei de transfer, insa dupa ce ati indepartat folia respectiva nu se va mai simti nimic.
poate fi sters usor cu orice produs casnic destinat curatarii.
- se poate lipi pe orice suprafata plana sau usor curbata: perete cu var lavabil, mobilier,sticla, tabla, plastic.
- se dezlipeste usor fara a lasa urme, sau urme usoare de adeziv care pot fi sterse usor. De mentionat ca, daca peretii sunt umezi, sau varul lavabil este de calitate slaba exista posibilitatea sa ramana bucati de var pe autocolant (valabil pentru orice tip de sticker existent pe piata).
nu prezinta riscuri pentru oameni sau mediul inconjurator.
nu contine substante nocive.
nu necesita conditii de reciclare deosebite.
- toate materialele folosite respecta cele mai inalte standarde europene (EoHS Comliance EU Directive 2011/65) si sunt produse in Germania de catre Orafol Europe GmbH - Germania.


Important: daca doriti alte modele decat cele prezentate, luati legatura cu noi. Se pot realiza modele la comanda.