.....................................................................................................................................

Set de fulgi model 1...

38,39 lei (T.V.A. inclus)

0937fulgi29

   Ne-am gandit sa va oferim cateva seturi de fulgi de nea, pentru a putea sa va pregatiti de sarbatori... Un set contine 1 fulg la dimensiunea de 200 x 200 mm, 5 fulgi la 150 x 150 mm, 4 fulgi la 100 x 100 mm si 4 fulgi la75 x 75 mm.


   Incercam sa va oferim prin aceasta categorie un numar de modele cat mai diversificate, pentru a veni in sprijinul ideilor proprii de decorare a casei/biroului.


  Datorita specificului sarbatorii, recomandam lipirea acestui autocolant pe geamuri, mobilier, frigider, usi, cu cea mai mare caldura. Va putea fi dat jos fara probleme.


  In cazul in care aveti intrebari, nu trebuie decat sa ne trimiteti un e-mail (comenzi@decorativ-art.ro) sau sa ne dati un mesaj pe facebook si va vom contacta pentru a clarifica toate detaliile. Pentru a castiga timp este bine sa precizati codul de referinta (il puteti observa sub valoarea produsului).Cantitate:

Adauga pe lista mea de preferinte

  • ColorizeON

Scrieti recenzia dumneavoastra

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat: