.....................................................................................................................................

Scoica linistita - seria ”Aquatica”

50,86 lei (T.V.A. inclus)

0842scoica25

     Seria ”Aquatica” a fost gandita pentru a da posibilitatea de transformare a peretilor din dormitorul copilului intr-un mediu marin, care sa poata fi populat cu pesti, delfini, scoici, bule de aer, plante... Prin modul in care sunt aranjate toate acestea (combinand elementele intre ele sau prin folosirea mai multor modele) se pot obtine efecte deosebite, si pot duce imaginatia copiilor catre taramuri pline de mister. Bineinteles, ca daca doriti si alte modele pe aceeasi tema, nu aveti decat sa ne contactati si noi vom adauga ideile voastre colectiei.

  

     La achizitionarea acestui model, o parte din suma platita va fi transmisa catre asociatia ”Salveaza o inima”, astfel:

- pentru dimensiunea de 45x45 cm - 7,2 lei,

- pentru dimensiunea de 60x60 cm - 8,5 lei.


   De-asemenea veti primi cadou si un sticker (inima care simbolizeaza asociatia) pe care il puteti lipi pe automobilul dumneavoastra, care va putea fi dat jos oricand doriti, fara a lasa urme sau a afecta in orice fel neplacut masina.


   Puteti gasi mai multe informatii despre campaniile asociatiei ”Salveaza o inima” la adresa: http://www.salveazaoinima.ro/info/asociatia-salveaza-o-inima .


     In cazul in care doriti alte culori, dimensiuni, sau informatii,  va rugam sa ne contactati (pe comenzi@decorativ-art.ro sau pe pagina de facebook) si sa mentionati codul de referinta al produsului, pe care il puteti vedea sub pretul afisat.

Cantitate:

Adauga pe lista mea de preferinte

  • ColorizeON

Scrieti recenzia dumneavoastra