.....................................................................................................................................

Somn usor...

47,98 lei (T.V.A. inclus)

0851somn22

     Azi incepe cu momentul in care pui capul pe perna si adormi...ieri. Putem sa controlam ceea ce visam, pozitiile in care ajungem sa dormim, starile in care ne trezim? Pentru ca, momentul in care deschidem ochii (preferabil dimineata) este de multe ori hotarator pentru tot restul zilei, avand tendinta de a duce mai departe acel prim sentiment. Cand este unul pozitiv, este placut. Insa se intampla sa nu fie, si atunci, traim cu iluzia unei zile pierdute, slabe, in care lucrurile parca nu merg asa cum ne-am dori... Un mod de a face ca atat somnul, cat si felul in care ne trezim sa fie unul mai placut este ca, inainte de a adormi, sa ne gandim doar la lucrurile placute, implinirile, si in general orice consideram ca fiind pozitiv. Astfel incat, sa reusim a adormi cu zambetul pe buze... acelasi zambet pe care ar trebui sa il gasim si dimineata... Nu este placut ca primul gand cand te trezesti sa fie unul pozitiv?

 

     Am realizat acest autocolant de perete, pentru a ne aminti de fiecare data aceste mici amanunte...

 

     In cazul in care doriti alte culori, dimensiuni, sau informatii,  va rugam sa ne contactati (pe comenzi@decorativ-art.ro sau pe pagina de facebook) si sa mentionati codul de referinta al produsului, pe care il puteti vedea sub pretul afisat.


Cantitate:

Adauga pe lista mea de preferinte

  • ColorizeON

Scrieti recenzia dumneavoastra